Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма

...
Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо унищожение. Каза, че няма
Коментари Харесай

Ще бъдеш унищожен: Лидерът на Величие полковник Марков отправял заплахи към Ивелин Михайлов

" Полковник Николай Марков ме заплаши с физическо заличаване. Каза, че няма да мога да си намеря място в нито една точка на света ", заяви в ефира на „ Здравей, България ” Ивелин Михайлов от " Величие ". 
„ Никога не съм имал самостоятелен надзор над депутатите. Ние сме идеологическа партия. Обединени сме към концепцията да пооправим нещата в България, тъй че да е едно хубаво и умерено място за работа, за развиване. Това, което се случи от първия ден обаче. е, че господин Марков закъсня за клетвата. Той сподели и аргументите за това, след което забелязахме смяна в неговото държание. А когато той е началник на тази група, обикновено е хората вътре да слушат него. Нормално е и той да носи отговорност за решенията, които се вземат ", акцентира Михайлов.
" Бяхме озадачени от решение за избор на някаква комисия, където ние гласувахме с ГЕРБ и Движение за права и свободи. След като поискахме разяснение защо се е гласувало по този начин, получихме увещание, че нещата не са по този метод. И от мен желаеха опрощение, че съм обидил групата. Извиних се. Но по-късно се срещнах с полковник Николай Марков и Дарин Георгиев, който е депутат от нашата група. Те ми споделиха, че са склонни да поддържат програмно държавно управление. Казах им, че това ще е оттегляне от нашите хрумвания ", уточни той. 
По думите на Михайлов той разполага със запис, в който членове на " Величие " споделят, че " ще поддържат програмно държавно управление ". " Готов съм да го изпратя до медиите. Направих записа, тъй като против мен имаше закани, че в случай че не се трансферира управлението на партията към полковника, аз ще бъда унищожен. Физически. Заплахите бяха отправени от самия полковник Николай Марков. Каза ми, че няма да си намеря място в нито една точка на света. Такива закани имаше и към други членове на партията, в това число към народен представител ", акцентира той. 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР